Νάνο: «Ματς που κρίνουν τον τίτλο»

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Νάνο στην κάμερα της NOVA.

Οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε να μπούμε στη νέα χρονιά με την ίδια δυναμική που αφήσαμε τον προηγούμενο χρόνο. Τα Γιάννινα είναι δυνατά στην έδρα τους, όπως έδειξαν και με τον ΠΑΟΚ, όμως πιστεύω να τα καταφέρουμε και να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη στην Ξάνθη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην συμβεί ό,τι συνέβη στην αρχή του αγώνα στην Ξάνθη. Εάν μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση, θα είναι όλα καλά».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Είναι πολύ σημαντικοί αγώνες και όταν κάποιος κοιτάει το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να αφήνει ούτε έναν βαθμό σε αυτά τα γήπεδα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και όπως και να το κάνουμε είναι αναμετρήσεις, οι οποίες το αποτέλεσμα τους κρίνει τον τίτλο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τα Γιάννενα».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα γιατί ποτέ δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Πιστεύω σύντομα θα είμαι έτοιμος».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Με βοηθάει να προοδεύσω και να βοηθήσω στην ανάπτυξη της ομάδας».

Σχετικά άρθρα