Γκρανέρο: «Το χειρότερο φετινό παιχνίδι μας»

Ο Κάρλος Γκρανέρο παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός προπονητής είπε αρχικά: ”Σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, το χειρότερο που κάναμε την φετινή σεζόν. Δεν λειτούργησε τίποτα υπέρ μας, ίσως κι εμείς να μην διαβάσαμε καλά το ματς. Ο αντίπαλος είχε απόλυτη ευστοχία, ενώ εμείς αν και δημιουργήσαμε φάσεις δεν καταφέραμε να πετύχουμε νωρίτερα κάποιο τέρμα. Μας στοίχησαν και τα ατομικά λάθη. Ξέραμε ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μιας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή μας εμφάνιση”.

Είπε ακόμα: ”Ήταν μια καθαρή νίκη του Παναιτωλικού. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο καλό επίπεδο που είχαμε έως τώρα. Κλείνοντας, θέλω να πω ότι μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα για να μας χειροκροτήσει, δείχνοντας ότι δεν ξέχασε αυτά που έχουμε πετύχει έως τώρα”.

Για το ότι δεν ξεκίνησε ο Βεργώνης: ”Ο Αλέξης ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ίωση, είχε 39 πυρετό και έχασε σχεδόν όλες τις προπονήσεις. Ήταν αδύναμος ενώ έχασε και κάποια κιλά. Ίσως να μην ήταν καν στην αποστολή, αλλά ήταν κάτι που το ήθελε πολύ ο ίδιος”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση: ”Περιμένουμε πρώτα τις αποδεσμεύσεις για να δούμε σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθούμε. Έχουν ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο και πολύ σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις”.

Σχετικά άρθρα