Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος του»!

Για την καθοριστική συμπαράσταση των φίλων του ΠΑΟΚ μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το 3-2 επί του Πανιωνίου, ενώ παραδέχτηκε την κακή εικόνα της ομάδας του και τα πολλά λάθη.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:

Για τη γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ: “Ήμασταν πολύ κακοί, κάναμε πολλά λάθη. Δνε υπάρχει δικαιολογία. Τους το είπα και στα αποδυτήρια. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Πρέπει να μαζέψουμε άμεσα τα κομμάτια μας. Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Το ένα το κάναμε δώρο, ως συνήθως. Όταν παίζεις έτσι, πρέπει να ευχαριστείς την Παναγιά που έφυγες νικητής από το γήπεδο. Αν παίζουμε έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από αυτά που θέλουμε. Ασχολούμασταν με τους διαιτητές, μπήκαμε νωθρά, δεν βάλαμε τα πόδια μας, δεν τρέξαμε, δεν πηδάμε και ο αντίπαλος έχει περισσότερες τελικές μέσα στην Τούμπα . Αυτά δεν είναι πράγματα που θέλουμε να έχουμε στον ΠΑΟΚ. Ποιος φταίει; Εγώ! Εγώ θα κοιτάξω να τ’αλλάξω αυτά. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά δεν τις θέλουμε”.

Για το που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας του: “Αν δεν τρέξεις δεν μπορείς να παίξεις. Μπήκαν δύο παιδιά (Γκολάσα, Παπαδόπουλος) έτρεξαν, δημιούργησαν και σ’ ένα 20λεπτο καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Όταν μπήκε το τρίτο γκολ, οπισθοχωρήσαμε, κι αυτό εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι ανεπίτρεπτο και δεν πρέπει να ξανασυμβεί”.

Για τα πολλά λάθη που έγιναν: “Θα γίνει κι αυτό. Είναι θέμα χρόνου να γίνει. Όταν δεν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα, ψάχνεις δικαιολογία. Το χειρότερο είναι να τρέχεις στους διαιτητές. Σήμερα εμείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάναμε πάνω από 100 λάθη. Όχι αυτά που βλέπετε εσείς στα στατιστικά, αλλά εγώ από τον πάγκο. Όλα αυτά μ’ έχουν προβληματίσει πάρα πολύ. Δεν έγιναν πρώτη φορά. Είναι δύο τρία παιχνίδια που γίνεται το ίδιο πράγμα. Θα το βολέψουμε κι αυτό. Έχουν γνώση οι φύλακες!”

Για το αν θα έρθουν στον ΠΑΟΚ ποιοτικοί παίκτες: “Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ για να κάνω υπομονή και να μην μιλάω. Είμαι υποχρεωμένος να δουλεύω μέσα στο γήπεδο. Να κάνω αυτά που πρέπει και από κει και πέρα τίποτα. Ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα θα είμαι εγώ. Μην με ρωτήσετε ξανά τέτοια πράγματα. Δεν πρόκειται να σας δώσω διαφορετική απάντηση. Απαντήστε εσείς. Εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα. Έλειπε η μισή ομάδα κι εμείς κερδίσαμε. Γιατί δεν βλέπετε τα θετικά; Με ρωτάτε για μεταγραφές, ενώ παίξαμε ένα ματς χωρίς άμυνα. Εκτός από απουσίες., έχουμε κι ένα ντεφορμάρισμα βασικών παικτών, το οποίο είναι λογικό. Δεν μπορώ να εξηγώ πράγματα που έχω εξηγήσει 100 φορές. Δική σας δουλειά είναι να λέτε ό,τι θέλετε. Εγώ δικαιολογίες δεν θα βρω. Όποιος μπαίνει μέσα στο γήπεδο με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πρέπει να κάνει πέντε απλά πράγματα”.

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα: “Αν έχουμε αυτήν την απόδοση που είχαμε σήμερα, θα χάσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγες μέρες”.

Η ευχή του για τη νέα χρονιά: Να έχετε μια καλή κι ευλογημένη χρονιά. Όλα τα κακά πράγματα της περασμένης ζρονιάς, να γίνουν καλά. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι στον ΠΑΟΚ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιον πείραξα με τα λόγια μου, ακούσια ή εκούσια.Μπορεί κάποια στιγμή να έκανα κάτι που σας πείραξε. Σας ζητώ συγγνώμη, λοιπόν αν συνέβη ποτέ αυτό. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον κόσμο της ομάδας. Σήμερα μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Η συμβολή του ήταν τεράστια. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος, όχι εμείς. Γι’ αυτόν τον κόσμο, αξίζει εγώ και η διοίκηση να κάνουμε κάτι καλό και να είμαστε καλά τον Μάιο. Δουλεύω σκληρά για να κάνω χαρούμενο αυτόν τον κόσμο κι όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί που αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο, άσχετα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό  αυτό. Έρχονται και μου λένε πράγματα κάποιοι που δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες, που αξίζει γι’ αυτούς να παίζουμε καλή μπάλα. Εύχομαι ακόμη και στην κακή μέρα, να είμαστε καλά εμείς!”

Σχετικά άρθρα