Μάχες σε Βραχάτι και Κηφισιά

Από τους πιο κομβικούς αγώνες της 11ης αγωνιστικής είναι η αναμετρηση του Παμβοχαϊκού με τον Άρη που θα γίνει στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» στο Βραχάτι (4/1, 19.00, Διαιτητές: Βουδουρης, Αγγελίδης).

O Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και σε περίπτωση που πάρει τρίποντο θα πλησιάσει την πρώτη 4αδα που είναι ο μεγάλος στόχος. Η ομάδα του Βραχατίου προέρχεται από τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Λαμίας και της ΑΕΚ και στόχος είναι να κλείσει τον Α΄γύρο στους 18 βαθμούς. Σε 4 εντός έδρας αγώνες έχει δύο ήττες με 3-1 σετ από Εθνικό και Φοίνικα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Χωρίς Χαριτωνίδη

Ο Άρης κατεβαίνει στο Βραχάτι με πολλά προβλήματα. Βασικός πασαδόρος θα είναι ο Στέλιος Πιπέργιας. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης έπαθε πελματιαία απονεύρωση και ακολουθεί θεραπεια. Παράλληλα, αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Χρίστου Μπέλου με την ομάδα του Άρη. Ο έμπειρος διαγώνιος ειδοποίησε την διοίκηση πως θα αποχωρήσει. Ο Άρης προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 στη Μίκρα. Εκτός έδρας σε τέσσερις αγώνες έχει νικήσει μόνο τη ΜΕΝΤ. Στοχεύει στην 4η νίκη του στο πρωτάθλημα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη ή να βελτιώσει τη θέση του ενόψει των πλέι άουτ.

Από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις θα γίνουν στο Ζηρίνειο μεταξύ του αήττητου στην έδρα του Α.Ο.Κηφισιάς και της ΜΕΝΤ που δεν έχει νίκη εκτός έδρας (11η αγωνιστικη, 4/1, 18.30, Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Μυλωνάκης).

Η Κηφισιά στοχεύει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Στην έδρα της έχει δώσει τέσσερις αγώνες και είναι αήττητη. Στόχος είναι το τρίποντο που θα την διατηρήσει εντός 4αδας με το τέλος του Α΄γύρου.

Με Χατζηηλιάδη αντί Γκόρτσανιουκ

Η ΜΕΝΤ μοιράζεται την 8η θέση μαζί με την Ορεστιάδα και στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από τις εντός έδρας επιτυχίες με ΑΕΚ και Ορεστιάδα. Σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα (3-1 επί της Ορεστιάδας) θα απουσιάσει ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που αποχώρησε στο Κατάρ. Η απωλεία καλύπτεται με την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηηλιάδη που δεν αγωνίστηκε με την Ορεστιάδα. Η ΜΕΝΤ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας.

Σχετικά άρθρα