Έχασε η Ρεάλ στο «Μεστάγια» (videos)

Η Βαλένθια κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 στο «Μεστάγια» για την 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και έτσι έβαλε «stop» στο σερί νικών που είχε η «βασίλισσα» σε επίσημα ματς, βάζοντας και… φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ντεμπούτο έκανε ο Έντσο Πέρες για για τις «νυχτερίδες», παίζοντας σε όλο τον αγώνα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν μετά από 22 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε επίσημους αγώνες (είχε προηγηθεί η ήττα με 4-2 από τη Μίλαν σε φιλικό στο Ντουμπάι) και έτσι έχασαν την ευκαιρία να… σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ. Έτσι, η Ρεάλ έμεινε στους 39 βαθμούς. Η γηπεδούχος έμεινε αήττητη για 4η σερί αγωνιστική (3-1-0) και με την 3η σερί νίκη είναι στην 4η θέση και στο -4 από την πρώτη τριάδα.      

Οι «μερένχες» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και έκαναν το 1-0 στο 14’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο . Στο πρώτο μέρος παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων δεν μπήκε άλλο γκολ. Η Βαλένθια στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή…  Ο Μπαραγκάν στο 52’ ισοφάρισε. Επιχείρησε σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Πέπε, και έτσι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας . Στο 65’ ο Οταμέντι ήταν αυτός που σκόραρε για τη Βαλένθια και διαμόρφωσε το τελικό 2-1…

Οι συνθέσεις…  
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μουστάφι, Οταμέντι, Ορμπάν, Μπαραγκάν (73’ Φεγκουλί), Παρέχο, Πέρεζ, Πιάτι (24’ Γκαγιά), Γκόμες, Αλκάθερ, Νεγρέδο (80’ Ροντρίγκο).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ίσκο, Κρόος, Χάμες (71’ Κεντίρα), Μπέιλ (71’ Χεσέ), Μπενζεμά (80’ Ερνάντεζ), Ρονάλντο.




Σχετικά άρθρα