“Χτυπάει” Ντρίντσιτς με ορίζοντα καλοκαιριού

Το όνομα του Νίκολα Ντρίνσιτς επανέρχεται στο “κιτρινόμαυρο” προσκήνιο. Σύμφωνα με πηγές από τη Σερβία η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Μαυροβούνιου αμυντικού μέσου της Παρτιζάν! Οι ίδιες “πηγές” ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές τις προσεχείς μέρες θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Αυτό πάντως που δεν διευκρινίζεται είναι για το πότε προορίζεται να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Διότι από την ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει ρητά πως δεν πρόκειται να αποκτήσουν άλλο παίκτη για τη μεσαία γραμμή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για το καλοκαίρι, όταν θα γίνει και το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Άλλωστε ο Ντρίνσιτς αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος μία θέση που η ΑΕΚ δεν έχει καλυφθεί απόλυτα ακόμα.

Ο 30χρονος «κόφτης» έχει ύψος 1,81 μ. και φέτος έχει παίξει σε 25 ματς της Παρτιζάν σκοράροντας τέσσερις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι το κασέ του ετησίως κυμαίνεται στις 350.000 ευρώ και δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει ανοικτός από… πέρσι!

Μόνο που τώρα είναι πιο… ισχυρός! Διότι αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παρτιζάν είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς και Τεχνικός Διευθυντής από τις 26 Δεκεμβρίου με εισήγηση του προαναφερόμενου ο πρώην μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν, της Μπαρτσελόνα και της ΑΕΚ Ντράγκαν Τσίριτς!

Οι δύο προαναφερόμενοι και ο Γκόραν Πέτριτς (ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει μεσολαβήσει σε αυτή τη μεταγραφή) είχαν συνυπάρξει για λίγο στην «Ένωση» με τον νυν τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, το καλοκαίρι του 1999 όταν τελικά ο «Μπέλι» αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Αστέρα (οι άλλοι δύο Σέρβοι της σεζόν 1999-2000 ήταν οι Μπιέκοβιτς και Ματιάσεβιτς).

Ο Ντρίνσιτς έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι το Δεκέμβριο του 2016, ωστόσο η επικείμενη (δεύτερη) επιστροφή του Στέφαν Μπάμποβιτς, ίσως του ανοίξει το δρόμο για την Αθήνα…

Σχετικά άρθρα