Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Παντελής Παντελίδης;

5 Ιανουαρίου 2015

Παντελίδης στη Βουλή; Ο καλλιτέχνης που έγινε πασίγνωστος μέσω του Youtube και αμέσως μετά ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τραγουδιστές της νύχτας, κατεβαίνει υποψήφιος;

Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες του Secret, ένθετου της εφημερίδας Παραπολιτικά, το όνομά του, έχει πέσει στο τραπέζι και συζητείται εντόνως. Άλλωστε πληροί όλα τα κριτήρια. Νέος, δημοφιλέστατος και άφθαρτος κάνει "γκελ" στο νεανικό κοινό, που σε μεγάλο μέρος του παραμένει μακριά από την πολιτική.

Διάβασε επίσης

Είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μετά από δύο μήνες απουσίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, σημειώνοντας ότι «σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα».

«Δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με μίζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αφήνοντας αιχμές για κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τη φράση «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν».

«Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι το κόμμα του θα κατέβει στις εκλογές του Γενάρη κανονικά, υπογραμμίζοντας ότι θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα με το 75% των υποψηφίων να είναι νέοι άνθρωποι.

«Έφυγε η πιο καταστροφική Βουλή που έχει υπάρξει από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε την παντελή απουσία διαλόγου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής «πατριωτικό».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτήρισε ως "αισχρή σκευωρία" όσα έχουν ειπωθεί σε βάρος του σχετικά με μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. "Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα", δήλωσε,  μιλώντας στον ΑΝΤ1 .

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε, μάλιστα, σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ λέγοντας ότι "εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν".

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι το κόμμα του θα κατέβει κανονικά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με το 75% των υποψηφίων να είναι νέοι άνθρωποι.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Q10 : Δυνατό όπλο υγείας και ευεξίας
Εναλλακτικές θεραπείες
Q10 : Δυνατό όπλο υγείας και ευεξίας