Όλα ανοιχτά με Μίτσελ

 Δεν υπάρχει τουλάχιστον προς το παρόν θέμα απομάκρυνσης του Μίτσελ και αντικατάστασής του, με τον Ισπανό να παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και να συμμετέχει σε σύσκεψη για μεταγραφικά της ομάδας.
 
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών για άμεση αλλαγή στον πάγκο, παρά τα όσα ακούστηκαν για αναζήτηση νέου ξένου προπονητή και με δεδομένο τον έντονο προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας.
 
Ο Μίτσελ παραμένει, λοιπόν, μέχρι νεοτέρας και μάλιστα ακούστηκε  το βράδυ της Δευτέρας ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει ξανά προς την περίπτωση του Φερνάντο Ουσέρο για τη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διάψευση
 
Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Κώστας Καραπαπάς είχε σχολιάσει ότι «όλα έχουν ένα όριο» σχετικά με την προπονητολογία και τα ονόματα Ελλήνων τεχνικών που είχαν ακουστεί ως υποψήφιοι διάδοχοι του Ισπανού. 
 
Για την αλλαγή κλίματος έπαιξε ρόλο και η αντίδραση από μεγάλη μερίδα οπαδών μέσω του διαδικτύου υπέρ του Ισπανού τεχνικού. Το πόσο αυτό θα είναι μόνιμο θα φανεί στην πορεία, αλλά αυτή τη στιγμή ο Μίτσελ παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού και η ομάδα πάει για μεταγραφές και για νίκη στην Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα