Αναλαμβάνει ο Κάλας τον Άρη

Η απόφαση των φορέων είναι να δοθεί το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη σε Άλεξ Κάλας και Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η ευρεία συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σε αυτήν κλήθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος αφού παρέμεινε για περίπου δυο ώρες, έδωσε διευκρινίσεις, που του ζητήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Δυο ήταν τα σημεία αιχμής:

Α. Το ποσοστό του Ερασιτέχνη. Οι άνθρωποι του ζήτησαν το ποσοστό να «ανέβει» στο 20%, κάτι που ο πρώην προπονητής της ομάδας δέχθηκε.

Β. Τι θα γίνει με τα χρήματα που κλήθηκε να πληρώσει ο Αλεξ Κάλας, μέχρι το τέλος της σεζόν, εφόσον η ομάδα δεν ανέβει. Η απάντηση από τον Καλαϊτζίδη ήταν ότι δηλώνει υπεύθυνος να πληρωθούν, όπως έχει δεσμευθεί, χωρίς να τα ζητήσει πίσω.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Άρης:

«Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του ΑΡΗ και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας.

Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η Ιστορία της.»

πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα