«Εφτάψυχος» Μίτσελ, «Σειρήνες» για Αφελάι, Κασάμι

Ο Μίτσελ παραμένει στον πάγκο του Ολυμπιακού τουλάχιστον επί του παρόντος, παρά τη σιγουριά που υπήρχε κάποια στιγμή μετά το ματς με τον Πλατανιά ότι η διοίκηση θα προχωρούσε σε άμεση λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό. Και ο προπονητής συμμετέχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου για τη χειμερινή περίοδο, την ώρα που η πλειονότητα των φίλων του Ολυμπιακού εκφράζει σε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις την επιθυμία της να μην υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. 
 
Ο Ολυμπιακός επισήμως λέει πάντα ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, παρότι είναι προφανές πως υπήρξε κινητικότητα επί του θέματος λόγω της δυσαρέσκειας για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Και φαίνεται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μίτσελ παραμένει στο τιμόνι και θα είναι στη θέση του στο ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα και στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη.
 
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια για να κλείσει τον Ντιντιέ Ντιγκάρ από τη Νις, διαψεύδοντας τη χτεσινοβραδινή πληροφορία ότι μπήκε «σφήνα» στις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ουσέρο .
 
Στην Ολλανδία γράφουν ότι η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει τον Ιμπραίμ Αφελάι, με τον μάνατζέρ της πάντως να δηλώνει ότι είναι δύσκολο. 
 
Και στην Ιταλία ότι η Φιορεντίνα βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι μέσω των σχέσεών της με τον ατζέντη του παίκτη Μίνο Ραϊόλα. 

Σχετικά άρθρα