Ανδρεόπουλος: «Δεν κοιτάμε προς τα κάτω»

6 Ιανουαρίου 2015

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ πήρε θέση και για τον Μιχάλ Καμίνσκι. 

"Από την ήττα δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένος. Από όλα τα ματς κάτι κερδίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν είμαστε το φαβορί, είμαστε το αουτσάιντερ και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Παρόλα αυτά έχουμε την "τρέλα" να θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα" είπε αρχικά ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στον Μιχάλ Καμίνσκι:"Δεν έχω προβληματισμό. Ο Καμίνσκι είναι σπουδαίος παίκτης.  Έχει βοηθήσει όσο και οι υπόλοιποι. Το θέμα με τον "Μιχάλη" είναι ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει πολλές προπονήσεις.

Είναι πολύ δύσκολα και για την ομάδα και για τον ίδιο. Σε αυτό το πνεύμα αποφασίσαμε, χωρίς κανένα κόστος, να ενισχύσουμε την ομάδα για να βοηθήσουμε τον "Μιχάλη" και να βοηθηθεί και η ομάδα. Βλέποντας ότι έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, η ομάδα ενισχύεται.  Είναι σημαντικό ότι έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και δεν κοιτάμε προς τα κάτω".

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...