Βίασαν 17χρονη σε νοσοκομείο και κυκλοφόρησαν το βίντεο στο Youtube

6 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Τιράνων από την είδηση ότι τρεις νεαροί βίασαν μια ανήλικη μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Οι δύο 18χρονοι και ο 24χρονος, διασκέδαζαν μαζί με την 17χρονη σε νυχτερινό κέντρο και μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και χρήση ναρκωτικών ουσιών, εκείνη λιποθύμησε και οι δράστες τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Εκεί, οι νεαροί βίασαν την κοπέλα, ενώ κατέγραψαν και σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους.

Έπειτα «ανέβασαν» το βίντεο στο YouTube, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης καθώς το συμβάν σημειώθηκε σε ένα από τα πλέον γνωστά δημόσια νοσοκομεία της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως το βίντεο δημοσιεύθηκε από τους δράστες πριν από πέντε ημέρες στο YouTube, το οποίο και το απέσυρε ύστερα από τέσσερις ώρες λόγω των απαράδεκτων σκηνών που περιείχε.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ το ζήτημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με την ασφάλεια στα νοσοκομεία της χώρας.Τρεις νεαρούς συνέλαβε η αστυνομία των Τιράνων- δύο 18χρονους κι έναν 24χρονο-  για το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης 17χρονης σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης καθώς το συμβάν σημειώθηκε σε ένα από τα πλέον γνωστά δημόσια νοσοκομεία των Τιράνων και τα όσα εμφανίζονται στα επίμαχα στιγμιότυπα ήταν σοκαριστικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τα αγόρια και η νεαρή ήταν μαζί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και μετά τη χρήση αλκοολούχων ποτών και άλλων απαγορευμένων ουσιών, η 17χρονη λιποθύμησε και οι δράστες τη μετέφεραν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, όπου έγινε και η εγγραφή του βίντεο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως δημοσιεύθηκε από τους δράστες πριν από πέντε ημέρες στο Youtube, το οποίο και το απέσυρε ύστερα από τέσσερις ώρες λόγω των απαράδεκτων σκηνών που περιείχε.

Τα τρία άτομα κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ το ζήτημα έχει προκαλέσει αντιδράσεις σχετικά με την ασφάλεια στα νοσοκομεία της χώρας.

madata.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ