Κουπόνια ενίσχυσης της «Μάνας ΑΕΚ»

Τη δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά την Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα έχουν οι οπαδοί του «δικεφάλου» στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας (Πέμπτη, 17:15) και την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Football League (Κυριακή, 18:00).
Η διάθεση των κουπονιών θα γίνεται από παιδιά – εθελοντές, που θα βρίσκονται στις εισόδους των Θυρών του OAKA. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να συνεισφέρουν από 1 ευρώ μέχρι οποιοδήποτε ποσό προαιρείται ο καθένας, λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη.

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει: «Έφοροι των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ επισκέφθηκαν τον κ.Ανδρέα Ανατολιωτάκη και του ζήτησαν όπως συναινέσει στην οικονομική ενίσχυση των τμημάτων μέσω κουπονιών που θα εκδοθούν και τα οποία θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου, με Ατρόμητο και Καλλιθέα. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες των τμημάτων της Ερασιτεχνικής τα οποία, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο κ. Ανατολιωτάκης παρακαλεί θερμά τους φιλάθλους της ΑΕΚ να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή συμβάλλοντας στην σωτηρία των τμημάτων».

Σχετικά άρθρα