Μάχη για Ροντρίγκες και μία εναλλακτική

Μολονότι η περίπτωση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες δυσκολεύει για τον Παναθηναϊκό, στο Τριφύλλι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αν και οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Ελλάς Βερόνα θα αρνηθεί την παραχώρηση του ουρουγουανού στόπερ, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζουν ακόμη και σήμερα ότι «πρώτος στόχος παραμένει ο Ροντρίγκεζ».

Μάλιστα τονίζουν ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Βερόνα καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις προκειμένου να πειστούν οι Βερονέζοι. Όπως εκτιμούν στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Πράσινοι έχουν ήδη έτοιμη μια εναλλακτική λύση την οποία θα ενεργοποιήσουν σε περίπτωση που υπάρξει ναυάγιο με τον Ροντρίγκες. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για παίκτη από την Ισπανία, από την κεντρική Ευρώπη ή από την Σκανδιναβία.

Σίγουρα πάντως ο εκλεκτός δεν είναι ο Βραζιλιάνος Φερνάντο Μενεγκάζο για τον οποίο γράφτηκε ότι ενδιαφέρει το Τριφύλλι. Κάτι άλλωστε που διέψευσε κατηγορηματική η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σχετικά άρθρα