Αγριεμένη… η Νάπολι (video)

Η Νάπολι μπήκε στο 2015 με νίκη στο καμπιονάτο, καθώς έδειξε… αγριεμένη στην έδρα της τελευταίας Τσεζένα (καίγεται… για βαθμούς) θριαμβεύοντας με 4-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του καμπιονάτο . Έτσι, μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, οι «παρτενοπέι» έφτασαν στην 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην 3η θέση ισόβαθμη με την Λάτσιο . Η γηπεδούχος έχει να κερδίσει στο καμπιονάτο από την πρεμιέρα και με απολογισμό 1-6-10 είναι στην τελευταίο θέση και στο -7 από την… παραμονή…   

Ο Καγιεχόν στο 29’ άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι, ενώ το 2-0 έγινε από τον Ιγκουαΐν στο 41’. Στο 63’ ο Καπέλι με αυτογκόλ έκανε το 3-0 και στο 72’ ο Ιγκουαΐν με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το 4-0. Η γηπεδούχος μείωσε (4-1) στο 75’ με γκολ του Μπριένζα.

Οι συνθέσεις
ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Καπέλι, Λουκίνι (46’ Ροντρίγκεζ), Μάγκνουσον, Τζιόρτζι, Βαλζάνια (79’ Βόλτα), Ζε Εντουάρντο, Κασκιόνε (69’ Καρμπονέρο), Ματσότα, Μπριένζα, Αλμέιντα.
ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ραούλ Αμπιόλ, Ενρίκε, Μπρίτος, Γκαργκάνο (67’ Ζοργκίνιο), Νταβίντ Λόπεζ, Καγιεχόν (84’ Ραντόσεβιτς), Χάμσικ, Ντε Γκούζμαν (63’ Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

Σχετικά άρθρα