Ο Δήμος για το «κράξιμο» στον Αγιασμό

7 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των Θεοφανίων. Παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα video, το οποίο ωστόσο δεν αποδεικνύει τίποτα από τα όσα καταγγέλλονται. Το μόνο που δείχνει είναι οπαδούς της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται για το γήπεδο...

Αναλυτικά:

Σήμερα, ημέρα των Θεοφανείων, η γνωστή περιφερόμενη ομάδα τραμπούκων που καπηλεύεται την ιστορία της ΑΕΚ, έκανε την εμφάνισή της στη Λίμνη του Άλσους κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού των υδάτων. Δεν δίστασαν να επιτεθούν στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που γιόρταζαν τα Θεοφάνεια. Μάλιστα οι ύβρεις ξεκίνησαν παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γαβριήλ.

Ο Δήμαρχος, μέλη της δημοτικής αρχής και συμπολίτες μας στοχοποιήθηκαν και δέχτηκαν ύβρεις, απειλές, προπηλακισμούς και τραμπούκικες επιθέσεις. Για μία ακόμη φορά, δημοσιογράφος της πόλης μας χτυπήθηκε βάναυσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ από το μένος των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων.

Η οργανωμένη επανεμφάνιση των τραμπούκικων στοιχείων ήρθε δύο μέρες μετά την εμπρηστική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που καλούν όλα τα κλαμπ τους να βρίσκονται παντού απέναντι στη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, σε δήλωσή του για τα γεγονότα αναφέρει:

«Καλούμε τους συμπολίτες μας και το δημοκρατικό κόσμο της ΑΕΚ να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία και να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές. Προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες, την πόλη και το δημόσιο συμφέρον. Έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ