Μιλάει… με τον «βοηθό» του Ζοσέ ο ΑΠΟΕΛ

Τον επί χρόνια βοηθό του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζοσέ Μοράις, προσπαθεί να «κλείσει» ο ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Μέχρι την Πέμπτη αναμένονται οι εξελίξεις στο «κεφάλαιο προπονητής».
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της πρωταθλήτρια Κύπρου . Αν δεν προκύψει κάποια διαφωνία, αναμένεται να αποτελέσει το νέο προπονητή των «γαλαζοκίτρινων», με… αποστολή να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Ο 49χρονός Ζοσέ Μοράις ήταν στο προπονητικό τιμ του Ζοσέ Μουρίνιο σε Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης (στην φωτογραφία διακρίνεται με τον Μουρίνιο και τον Καράνκα στη Ρεάλ), Ίντερ και Πόρτο. Το τελευταίο διάστημα όμως βρισκόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Σαμπάμπ.

Οι εμπειρίες του στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ασφαλώς ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, η οποία θέλει μέχρι αύριο το αργότερο να ανακοινώσει το νέο προπονητή. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις τελικές επαφές, ο Ζοσέ Μοράις θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Δώνη.

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα