Οι Γκάλαξι ανακοίνωσαν τον Τζέραρντ

Διαβάστε ακόμα:

Αρίνα: «Ο Τζέραρντ έρχεται στους Γκάλαξι»!

Στους Λος Άντζελες θα ανήκει ο Στίβεν Τζέραρντ και επίσημα από το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς οι Γκάλαξι ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Άγγλο άσο! Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έκανε και δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των Λος Άντζελες και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που θα «γευτεί» την αμερικάνικη εμπειρία… Ο Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα και με Τύπο στις ΗΠΑ θα υπογράψει για 18 μήνες έναντι 4 εκ. λιρών ανά χρόνο.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου πηγαίνοντας στις ΗΠΑ και τους Γκάλαξι», υπογράμμισε ο Άγγλος άσος και συνέχισε: «Οι Γκάλαξι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο MLS και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ με την φανέλα τους. Οι συζητήσεις μου με τον Μπρους Αρίνα και τον Κρις Κλείν ήταν πολύ θετικές και το μέλλος της ομάδα είναι λαμπρό. Θα συνεχίσω ωστόσο να δίνω τα πάντα για την Λίβερπουλ μέχρι το τέλος της σεζόν»!

Από την πλευρά ο προπονητής των Γκάλαξι, Μπρους Αρίνα, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίρνουμε έναν παίκτη σαν τον Τζέραρντ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Να θυμίσουμε ότι στους Γκολάκι, που φέτος κατέκτησαν ξανά το πρωτάθλημα, παίζει και ο Ρόμπι Κιν, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι και ο αρχηγός της αμερικανικής ομάδας.

 

Σχετικά άρθρα