«Στο δεύτερο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

«Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε», παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα της ομάδας του στο Λιμόζ.

«Συγχαρητήρια στη Λιμόζ, ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρoνο και νίκησε δίκαια», δήλωσε αρχικά ο Μαρκόπουλος και στην συνέχεια επισήμανε: «Eμείς κάναμε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει διαφορά και μαζί τη νίκη. Αυτά τα λάθη μας στοίχισαν το παιχνίδι, αν και είχαμε παίξει καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτό έδωσε στους αντιπάλους την δυνατότητα να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια. Δεν είχαμε καλή κίνηση σε πολλά σημεία του δευτέρου ημιχρόνου, δεν είχαμε και την ενέργεια που θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και χάσαμε».

«Πρέπει να δουλέψουμε πολλά πράγματα και όσον αφορά την Λιμόζ, σίγουρα δεχθήκαμε πολλά καλάθια μέσα στη ρακέτα μας, κάτι που δεν είναι στη φιλοσοφία μας», τόνισε ο κόουτς του «Δικέφαλου» και πρόσθεσε: «Πρέπει να το αποτρέψουμε αυτό».

«Κάναμε σημαντική προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τους δώσαμε με το παιχνίδι μας την δυνατότητα να πετύχουν πολλά εύκολα καλάθια και στον αιφνιδιασμό», σχολίασε ο Μαρκ Κάρτερ, ο Αμερικανός περιφερειακός του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Κάναμε και λάθη που μας στοίχισαν το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε πολύ γρήγορα ένα ακόμη σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος σε αυτό το παιχνίδι, από το οποίο μπορούσαμε να κρατήσουμε την άμυνα που παίξαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε όλη γενικά την διάρκεια του αγώνα».

Σχολιάζοντας την εντός έδρας νίκη της Καντού επί της Κχίμκι (99-88) στο άλλο ματς του ομίλου του «Δικέφαλου» στην δεύτερη φάση του Eurocup ο Καρτερ είπε: «Έτσι είναι το μπάσκετ, αν παίζεις καλά τους κερδίζεις όλους, αν όχι, μπορείς να χάσεις από όλους».

Σχετικά άρθρα