Μπαλοτέλειο μπαράζ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ήδη αποστάσεις από τα τρελά σενάρια για τον Μάριο Μπαλοτέλι, παρά ταύτα θα πρέπει να αναφερθεί ξανά ότι κάνοντας μια βόλτα στα βρετανικά ΜΜΕ θα διαπιστώσει κανείς πως σε όλα υπάρχει η πληροφορία πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει προσπάθεια για να δανειστούν από την Λίβερπουλ τον Μάριο Μπαλοτέλι μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. 
 
Το Skysports, το BBC, η Daily Express και άλλα δίκτυα παρουσιάζουν ως δεδομένο το «φλερτ» της ελληνικής ομάδας με τον διάσημο Ιταλό επιθετικό που εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα.
 
Μια τέτοια πιθανότητα συγκεντρώνει, όπως καταλαβαίνει κανείς, ελάχιστες πιθανότητες και θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον Ολυμπιακό έχει διαψευστεί ήδη. 
 
Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται ξανά τις τελευταίες ώρες στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο της Γιουβέντους και οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι για τον άσο της Γιουβέντους που είναι προς αποχώρηση, μαζί με ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Τότεναμ και η Μονακό. Και αυτή η περίπτωση μοιάζει στα όρια της φαντασίας για έναν παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο και πολλές προτάσεις. 

Σχετικά άρθρα