Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ κολλητός φίλος του παιδόφιλου τραπεζίτη

8 Ιανουαρίου 2015

Έγκυρη πηγή του ξένου Τύπου αποκαλύπτει τον άξεστο χαρακτήρα του πρίγκιπα Άντριου, κολλητού φίλου του παιδόφιλου εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν.

Για αγένεια και μισογυνισμό κατηγορείται ο πρίγκιπας Άντριου, γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, από έγκυρη πηγή της Daily Mail. Η πηγή και γνωστός του πρίγκιπα αποκαλύπτει ότι πολλές φορές ο τελευταίος ξεπερνούσε τα όρια του επιτρεπτού, με άστοχα και αγενή σχόλια που έκανε, όπως επίσης ότι ο πρίγκιπας δεν είχε φίλους, παρά μόνο τον κατηγορούμενο για παιδοφιλία εκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί προέκυψαν όταν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον γαλαζοαίματο να περιτριγυρίζεται από τόπλες κορίτσια πάνω σε κρουαζιερόπλοιο, το 2001, ξαναείδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό το ταξίδι αναψυχής, ο πρίγκιπας βρισκόταν μεταξύ διάφορων διασημοτήτων, κυρίως θηλυκών, και με τον πολύ καλό του φίλο και επιχειρηματία Έπσταϊν. Είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας έκανε πολύ συχνά διακοπές με τον Έπσταϊν, γεγονός κιόλας που του κόστισε τη θέση του ως ειδικού απεσταλμένου της βρετανικής κυβέρνησης για το διεθνές εμπόριο, καθώς αναγκάστηκε να παραιτηθεί το 2011.

Η πηγή συνεχίζει λέγοντας ότι ο πρίγκιπας κάνει κακές παρέες, αφού ο Αμερικανός επιχειρηματίας κάθε άλλο παρά ευχάριστος ήταν και είχε καταδικαστεί σε 13 μήνες φυλάκιση για παιδοφιλία. Η φιλία αυτή, μάλιστα, του 55χρονου πρίγκιπα ήταν και η αιτία που έμπλεξε τον γαλαζοαίματο στο πρόσφατο σκάνδαλο με τη «σκλάβα του σεξ».

Ο πρίγκιπας Άντριου είναι ο δεύτερος γιος και το τρίτο στη σειρά παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ και ο πέμπτος στη διαδοχή του βασιλικού βρετανικού θρόνου.

Ο Πρίγκιπας Άντριου και ο Αμερικανός Τζέφρι Έπσταιν

Ο επιχειρηματίας της Γουόλ Στριτ, Έπσταιν

Η 17χρονη τότε «σκλάβα του σεξ»

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...