Η υπόκλιση του Guardian στον Αντετοκούνμπο

Δημοσιογράφος της Βρατενικής εδημερίδας συνάντησε τον αστέρα των Μπακς. Περιγράφει την ιστορία του αλλά και το μεγάλο του πρόβλημα που έχει να κάνει με την… τράπεζα.

Πρόκειται για ένα τεράστιο αφιέρωμα τόσο στον Γιάννη Αντετκούνμπο όσο και στην οικογένειά του που ξεκινά από τα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα ως την πολυάσχολη καθημερινότητά του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Ο ίδιος δεν έχει χρόνο να πάει στην τράπεζα», είναι ο τίτλος και έχει να κάνει με το εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμά του και την απάντηση που ο ίδιος έδωσε στο δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. «Προκαλεί έκπληξη η απάντηση αλλά δεν θα έπρεπε δεδομένου ότι ο Αντετοκούνμπο είναι ένας 20χρονος που προσπαθεί να διαχειριστεί ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και όλες τις ευθύνες που προκύπτουν με την εργασία και την ενήλικη πλέον ζωή. Είναι φυσιολογικό, είναι ακόμα παιδί», τονίζει ο δημσιογράφος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξηγεί: «Είμαι πάντα έτσι, πάντα πρόκειται να πάω την επόμενη φορά. Αυτό συμβαίνει διότι είμαι πάντα κουρασμένος από όλα αυτά τα ταξίδια και όλες τις προπονήσεις και δεν έχω πολύ χρόνια για να … ». Η συζήτηση έγινε σε ένα γυμναστήριο στο ημιυπόγειο του Baruch College.

Ο Guardian κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της οικογένειας, τα προβλήματα στην Ελλάδα ακόμα και στις ρατιστικές αντιδράσεις με την ελληνοποίησή του.
Διαβάστε όλο το αφιέρωμα εδώ.

Σχετικά άρθρα