Οι πρώτες αλλαγές του Περέιρα

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα έγινε το απόγευμα στο Ρέντη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει από την αρχή πολλές διαφορές στο πρόγραμμα σε σχέση με όσα γίνονταν επί Μίτσελ .

Από την πρώτη επαφή του με τους ερυθρόλευκους ο νέος τεχνικός θέλησε να περάσει το στίγμα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρχικά δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στην τακτική, εστιάζοντας στη μεταφορά του παιχνιδιού στο πλάτος του γηπέδου και την ανάλογη πίεση από τους αμυνόμενους. Εν συνεχεία οι νικητές του αγώνα με τον Φωστήρα συνέχισαν την αποθεραπεία τους και οι υπόλοιποι έκλεισαν το πρόγραμμά τους με «μονομαχίες» και δίτερμα σε κλειστό χώρο. Ο Περέιρα χρησιμοποίησε και τα δύο βασικά γήπεδα του Ρέντη για όλες τις ασκήσεις των ποδοσφαιριστών του.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες κόντρα στον Φωστήρα έκαναν ενεργητική αποθεραπεία και αποκατάσταση. Πλην εξαιρέσεων, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, σε χαμηλότερη ένταση από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον Ταύρο, βάζοντας στο πρόγραμμά τους και μπάλα!

Στα ιατρικά, κανονικά γυμνάστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία . Την Παρασκευή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.

Σχετικά άρθρα