Μελισσανίδης: «Γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια»

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νίκο Φίλη που θέλει να κάνει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ. Ο ‘Τίγρης” κλείνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε ότι ακόμα και αν ο… Πάπας της Ρώμης δε θέλει να κάνει η ΑΕΚ το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτό θα γίνει εκεί!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ:

«Δεν θέλουμε τίποτε άλλο από το να κάνουμε το γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με νόμο πήραμε τα δυο στρέμματα, ενώ ο δήμος καταπατάει πέντε στρέμματα. Έχουμε καταδικάσει τα επεισόδια. Ούτε τραμπούκους θέλουμε εμείς, θέλουμε το γήπεδο να γίνει στο οικόπεδο μας».

Για το αν θα ξεπεραστούν τα εμπόδια: «Υποσχέσεις ακούμε αλλά θα φανεί. Η ομάδα δεν μπορεί να έχει μέλλον αν δεν αλλάξει γήπεδο. Χωρίς γήπεδο δεν θα έχουμε μέλλον. Όσο για τις δηλώσεις του κ. Φίλη που λέει ότι η ΑΕΚ θέλει αυτοκτρατορικό γήπεδο πρέπει να του πούμε ότι η ΑΕΚ σε αυτά τα γήπεδα πρέπει να παίζει. Σε αυτοκρατορικά γήπεδα πρέπει να παίζει, αυτά λένε οι ρίζες της και η ιστορία της. Δεν ξέρω ο κ.Φίλης γιατι έχει ξεκινήσει τέτοιο πόλεμο. Προσωπική επίθεση σε έμενα μπορεί να κάνει αλλά δεν ξέρω γιατί στην ΑΕΚ κάνει τέτοια επίθεση. Ότι πόλεμος και να γίνετε, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει, όσο και να πολεμούν η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο είτε το θέλουν είτε όχι. Είτε ο δήμαρχος δεν το θέλει είτε ο Πάπας της Ρώμης εμείς θα κάνουμε γήπεδο».

 

Σχετικά άρθρα