Άφιξη Νομπόα και ο Σίβακ που τον ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμα: Έφθασε στην Θεσσαλονίκη ο Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα έφτασε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ενώ την ίδια ώρα ο μάνατζερ του Τσέχου αμυντικού της Μπεσίκτας, Τόμας Σίβοκ, μιλά για τον ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά τον Νομπόα, εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος κύκλος των επαφών των δύο πλευρών, στις οποίες θα περιλαμβάνεται και η υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη με την ΠΑΕ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Οι ετήσιες απολαβές του Νομπόα αναμένεται να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Για τον Σίβοκ, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έχει προταθεί και ότι η περίπτωσή του εξετάζεται, κυρίως, επειδή τελευταία υπάρχουν «ανατροπές» στις μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν κεντρικούς αμυντικούς. Ωστόσο, από τον επίσημο ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.
Στη σημερινή «Metrosport», φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζέρ του Γίρι Μίλερ, ο οποίος, επί της ουσίας, παραδέχθηκε ότι στην παρούσα φάση περνάει από το μικροσκόπιο προτάσεις διάφορων ομάδων. «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις», δήλωσε αρχικά ο κ. Μίλερ και συνέχισε κάνοντας σαφές ότι δεν περνά απαρατήρητη η προοπτική του ΠΑΟΚ. «Μας ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να σας πω τώρα άλλα πράγματα», είπε συγκεκριμένα.

Σχετικά άρθρα