Διπλό η Μαρσέιγ και δύο όβερ

105. ΝΤΙΖΟΝ-ΤΟΥΡ ΟΒΕΡ 1.85

Στη δεύτερη θέση της Β’ Γαλλία η Ντιζόν έρχεται από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και μια σημαντική πρόκριση στο Κύπελλο. Δίχως να έχει επηρεαστεί από τη διακοπή μπήκε με φόρα το νέο έτος ξεπερνώντας το εμπόδιο της Καέν εκτός καθώς πήρε το εισιτήριο στην παράταση μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας . Σκοράρει με μεγάλη ευκολία η ομάδα του Νταλ’ Ολιο η οποία παίζει με επιθετική φιλοσοφία στο “Γκαστόν Ζεράρ” και τελευταία φέρνει σκορ από τρία γκολ και πάνω. Ομάδα του όβερ η φιλοξενούμενη παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εχει πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι κι αυτό φαίνεται από τα ουκ ολίγα γκολ που δέχεται τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

 

108. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ 2 2.00

Ο πρώτος λόγος για την πρόταση του διπλού σε αυτή την αναμέτρηση είναι η τιμή που δίνεται για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Το 2.00 είναι δίκαιο καθώς η πρωτοπόρος είναι σαφώς το φαβορί κόντρα στην γηπεδούχο. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την ποιότητα στο ρόστερ των δύο κλαμπ. Καλή και συμπαθής η Μονπελιέ του άλλοτε παίκτη της Μαρσέιγ Κουρμπίς αλλά η ομάδα του Μπιέλσα είναι μια κλάση ανώτερη. Επιπρόσθετα, δεύτερη γκέλα μετά τον αποκλεισμό από την Γκρενόμπλ, ομάδα της Νασιονάλ, για το Κύπελλο δεν είναι εύκολο να κάνουν οι φιλοξενούμενοι. Απουσίες λόγω Κόπα Αφρικα θα έχουν και οι δύο συνεπώς δεν τίθεται θέμα σε αυτόν τον τομέα. Η παράδοση τέλος λέει όχι στο Χ καθώς δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία στα μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία. Τρείς νίκες έχει η Μαρσέιγ και δύο η Μονπελιέ.


111. ΕΣΤΟΡΙΛ-ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ ΟΒΕΡ 2.00

Καισ ε αυτό το ματς η τιμή της επιλογής είναι εξαιρετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ποντάρισμα γίνεται μόνο γι αυτό το λόγο καθώς έχει άμεση σχέση με τα αποτελέσματα των δύο κλαμπ που έχουν ροπή προς τα υψηλά σκορ. Η Εστορίλ που είναι οριακό φαβορί για τη νίκη στο “Αντόνιο Κόιμπρα” μετρά πέντε όβερ σε επτά αγώνες εντός. Σκοράρει σχεδόν πάντα στο γήπεδό της και από την άλλη δέχεται επίσης. Εφεση στο γκολ έχουν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μετρούν πέντε ματς με τρία γκολ και πάνω από τα οκτώ που έχουν δώσει έως τώρα μακριά από το κάστρο τους. Στα τέσσερα τελευταία εκτός μόνο εναντίον της Σπόρτιγκ στη Λισαβώνα (1-1) δεν έφερε όβερ.

Σχετικά άρθρα