«Ευχαριστώ» σε Καμίνσκι, καλοσώρισμα σε Μπέλο, Παπαδόπουλο

Οι αλλαγές στη θέση των διαγωνίων που είχαν δρομολογηθεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν τυπικά σήμερα με την ανακοίνωση εκ μέρους των «πρασίνων» της αποδέσμευσης του Μιχάλ Καμίνσκι και την απόκτηση του Χρίστου Μπέλου και του Ηρακλή Παπαδόπουλου. Οι αλλαγές έγιναν για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας και αγωνιστικά αλλά κυρίως προπονητικά καθώς ο Καμίνσκι λόγω της τενοντίτιδας που έχει στα γόνατα δεν έκανε όλες τις προπονήσεις, ενώ και ο Αριστόπουλος που ήταν εφεδρικός διαγώνιος θα καταταγεί στο στρατό.
Το ντεμπούτο του Μπέλου (ο Παπαδόπουλος ήταν στην 12αδα με τον ΠΑΟΚ) θα γίνει στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ. Ο Μπέλος αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 και ο Παπαδόπουλος τη σεζόν 2011-12.
Οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Πολωνό διαγώνιο, Μίκαλ Καμίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογο αλλά και για την εξωαγωνιστικά άψογη συμπεριφορά του. Ευχόμαστε ολόψυχα στο Μίκαλ καλή συνέχεια στην καριέρα του». Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την επιστροφή του Έλληνα διαγώνιου, Χρίστου Μπέλου στο «Τριφύλλι». Μιλώντας για την επιστροφή του ο Μπέλος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά να βοηθήσω την ομάδα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Χαμηλά το κεφάλι, δουλειά και ότι καλύτερο για την ομάδα».
Παράλληλα, μετά τη σεζόν 2011-12 και ο Ηρακλής Παπαδόπουλος φοράει και πάλι τα «πράσινα» με στόχο να ενισχύσει τους «πράσινους». «Χαίρομαι για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω με τη σειρά μου όσο περισσότερο γίνεται ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

Πηγή: volleynews.gr

Σχετικά άρθρα