«Βρήκαμε λύσεις απέναντι στον επικίνδυνο Παναθηναϊκό»

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά βρήκαμε τις λύσεις που χρειάζονταν», επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί των «πρασίνων».

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, λόγω του ότι ήταν το πρώτο μας εντός έδρας στο Top 16 και ακολουθούσε την ήττα μας από την Άλμπα», εξήγησε ο προπονητής των «Μπλαουγκράνα» και τόνισε: «Κερδίσαμε χάρη και στους οπαδούς μας, παρά το ότι δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε την αναμέτρηση. Είχαμε προβλήματα στην αρχή, αλλά τα σουτ των Χεζόνια και Αμπρίνες μας βοήθησαν. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά βρήκαμε τις λύσεις που χρειάζονταν. Πάντως, ακόμα και με τη νίκη, δεν ήταν όλα… ρόδινα. Επιτρέψαμε πολλούς εύκολους πόντους και θα πρέπει να το διορθώσουμε για τη συνέχεια».

«Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα», σημείωσε ο Πασκουάλ και παρατήρησε: «Πολλές φορές η στατιστική βγάζει λάθος συμπεράσματα. Νικήσαμε με μόλις 4 πόντους, αλλά είχαμε 26 βαθμούς διαφορά στο ranking. Μετά τις τρεις σερί ήττες, ελπίζω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα επανέλθουμε στα γνωστά στάνταρ μας».

 

Σχετικά άρθρα