Άρης: «Καλό ταξίδι μεγάλε…»

Ο Ρόι Τάρπλεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε Άρη, Ολυμπιακό και Ηρακλή. Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τάρπλεϊ στην οποία αναφέρει πως ήταν ο μεγαλύτερος Αμερικανός μπατεμπολίστας που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του μεγαλύτερου Αμερικανού μπασκετμπολίστα που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ομάδας μας. Ο Ρόι Τάρπλεϊ δεν είναι πια μαζί μας, αφού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 50 ετών.
Ήταν το καλοκαίρι του 1992 όταν ο ΑΡΗΣ έκανε ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον χαρισματικό φόργουορντ – σέντερ, με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Εκείνη τη σεζόν ο ΑΡΗΣ κατέκτησε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο, ενώ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ρόι Τάρπλεϊ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές των ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ. Καλό ταξίδι μεγάλε…».

Σχετικά άρθρα