Τριάδες με όβερ, ισοπαλίες

219. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ ΟΒΕΡ 1.75
Εχασε πέναλτι με τον Γκόμεζ και πολλές ευκαιρίες η Φιορεντίνα στην Πάρμα με συνέπεια να ηττηθεί (1-0) μετά από έξι αγωνιστικές. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις πλέον επιθετικές ομάδες της Serie A χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ Σάβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες που είναι τιμωρημένοι. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο να σταματήσουν την Παλέρμο στην επίθεση η οποία έρχεται από πέντε διαδοχικά όβερ έχοντας πετύχει σε αυτά τα ματς 14 τέρματα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι τις εννέα τελευταίες αγωνιστικές, έχουν φιλοδοξίες και αποτελούν επικίνδυνο αντίπαλο συνεπώς εναλλακτικά δεν θα ήταν κακή ιδέα η κόντρα στο φαβορί με το Χ2 της διπλής ευκαιρίας που δίνει απόδοση 1.97.
 
232. ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ Λ. ΟΒΕΡ 1.85
Η σκοπιμότητα δεν υπάρχει στο λεξιλόγια της αναμέτρησης αυτών δύο κλαμπ κι αυτό φάινεται από την απουσία της ισοπαλίας τα 20 τελευταία χρόνια! Τελευταία φορά που δεν αναδείχθηκε νικητής στο “Μουνισιπάλ” ήταν το Μάιο του 1994!
Σπάνια περίπτωση τα μικρά σκορ στα μεταξύ τους ειδικά στην έδρα της Μπράγκα η οποία σε επτά εντός έδρας αναμετρήσεις φέτος μετρά πέντε όβερ. Ο επιθετικός οίστρος των γηπεδούχων εμφανίστηκε στο μέγιστο βαθμό πριν από λίγες ημέρες όταν με θαυμαστή πολυφωνία στη δημιουργία και εκτέλεση διέλυσε 7-1 τη Μπελενένσες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας.
Σε καλή φόρμα και οι φιλοξενούμενοι που έρχονται από αήττητο επτά αγωνιστικών και πανηγυρική επίσης πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το εμφατικό 4-0 κόντρα στη Φαμαλικάο. Περιμένω ανοικτό ματς και το τέταρτο διαδοχικό όβερ στα μεταξύ τους στην έδρα της Μπράγκα.
 
407. ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ 1.55
Η παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο έχει απογειώσει την επιθετική φιλοσοφία των γηπεδούχων οι οποίοι εμφανίζουν εξαιρετική εικόνα ειδικά στην έδρα τους και ειδικότερα κόντρα στους “μεγάλους”. Πριν από το 0-0 στο ντέρμπι της Θράκης όπου είχε δύο δοκάρια η Ξάνθη διέλυσε με 4-2 Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Θα βρεί τρόπους να διασπάσει την ούτως ή άλλως ασταθή αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού ο οποίος είναι ερωτηματικό για το πως θα εμφανιστεί με το νέο τεχνικό στον πάγκο. Μέχρι τώρα πάντως οι ερυθρόλευκοι έδειχναν περισσότεροι άνετοι και είχαν καλύτερη αγωνιστική εικόνα μακριά από το “Γ. Καραϊσκάκης”. Περιμένω επιθετικό παιχνίδι στα Πηγάδια και υψηλό σκορ από δύο ομάδες που σκοράρουν με άνεση.
 
ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
 
208. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ Χ 3.10
218. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΕΜΠΟΛΙ Χ 3.40
406. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ 3.05

Σχετικά άρθρα