Μυθικός Πάου νίκησε τον Γιάννη (video)

O τεράστιος Πάου Γκασόλ άφησε το στίγμα του στη νίκη των Σικάγο Μπουλς επί των Μιλγουόκι Μπακς με 95-87. Ο 34χρονος σέντερ σταμάτησε στους 46 πόντους, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ,ενώ μάζεψε επίσης 18 ριμπάουντ, στο παιχνίδι Νο 940 της καριέρας του στο ΝΒΑ.
Οι Ισπανοί χρησιμοποιούν όποιο υπερθετικό επίθετο μπορείτε να σκεφτείτε για να περιγράψουν αυτήν την εμφάνιση του συμπατριώτη τους. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν πριν από 8 χρόνια, στις 28 Μαρτίου 2006, ενώ έπαιζε ακόμα στο Μέμφις, με 44 πόντους. Παράλληλα η τελευταία του φορά πάνω από 40 πόντους ήταν τον Ιανουάριο του 2008 κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ, ένα μήνα πριν από τη μεταγραφή του στους Λέικερς.
Ο Γκασόλ έχει αναγεννηθεί στο Σικάγο και αυτό φαίνεται και από την αύξηση του μέσου όρου στα ριμπάουντ, που από τα 9,3 ανήλθε στα 11,1 ανά παιχνίδι.
«Αξέχαστη βραδιά! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη έχοντας παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο! Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή υποστήριξη» έγραψε στο twitter ο Ισπανός γίγαντας.
Από ελληνικής πλευράς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε χαμηλή πτήση στους τέσσερις πόντους και έξι ριμπάουντ.
Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε η εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου, στη νίκη του Χιούστον επί των Τζαζ με 97-82. Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε 13:43 και πέτυχε τρεις πόντους.

Σχετικά άρθρα