Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός για την έκτη αγωνιστική της Α1 γυναικών νίκησε τον Ν.Ο. Βόλου Αργοναύτες με το ευρύ 37-2 κάνοντας επίδειξη δύναμης τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, δείχνοντας έτοιμος για τους αγώνες του 4ου ομίλου της Ευρωλίγκας την επόμενη εβδομάδα. Η δυναμικότητα του ΝΟΒΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια έτσι ώστε να γίνει σχολιασμός για τον αγώνα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς οτι στο σύνολο του ενας αγώνας πόλο διαρκεί 32 λεπτά. Αυτό σημαίνει οτι ο Ολυμπιακός σκόραρε περισσότερο απο 1 γκολ κάθε αγωνιστικό λεπτό!
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας 12 γκολ εκ των οποίων τα 8 ήταν στην κόντρα. με την Ασημάκη και την Αβραμίδου να σκοράρουν κατά ρυπάς.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Χάρης Παυλίδης έκανε αρκετές αλλαγές στον αγώνα κάτι όμως που δεν επηρέασε την αγωνιστικότητα της ομάδας του που σημείωσε 7 γκολ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο πάλι με αρκετές αλλαγές οι ερυθρόλευκες έδειξαν επιθετικό πλουραλισμό σκοράροντας 7 τέρματα, απο δυο για τις Ελευθερία Πλευρίτου, Αβραμίδου, Μπιανκόνι και ενα για την Ασημάκη.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο επιθετικός πλουραλισμός του Ολυμπιακού σε συνδιασμό με την εξαιρετική άμυνα συνεχίστηκε. Απο τρία γκολ πέτυχαν οι Βασιλική Πλευρίτου και Ασημάκη, απο δυο οι Νιαρχάκου, Καλογεράκου, ενώ ενα γκολ σημείωσε η Σώρα.
 
Τα Οκτάλεπτα: 12-0, 7-1, 7-1, 11-0
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ελ. 3, Σώρα 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 10, Πλευρίτου Μαργ. 1, Καλογεράκου 3, Πλευρίτου Βασ. 5, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου 4, Σταματοπούλου, Λογοθέτη 1.
 
ΝΟΒΑ (Γιάννης Δημαρέλος): Μπεη, Φραντζή,  Κωνσταντινίδου 1, Φωτιάδου, Τζάνη, Καρπετά, Τζήμα 1, Φράγκου, Μαλλιαρού, Σαμαρτζή.  
 
Χάρης Παυλίδης: 
Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον σημερινό αγώνα, εμείς θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε πειθαρχεία στο παιχνίδι μας και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι στους δύσκολους αγώνες για την Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα.
 
Φιλιώ Μανωλιουδάκη:
Ηταν ένας εύκολος αγώνας για εμάς, όπως δείχνει και το σκορ, αλλά εμείς τον αντιμετωπίσαμε με την ίδια σοβαρότητα που θα έχουμε στους αγώνες της επόμενης εβδομάδας για την Ευρωλίγκα. Το μυαλό μας είναι εκεί και περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας βοηθήσει!

Σχετικά άρθρα