«Τίτλο με ή χωρίς εμένα... »

11 Ιανουαρίου 2015

Κρίσιμες ώρες για τον ΠΑΟΚ και το ποια θα είναι η επόμενη μέρα του μετά την βαριά ήττα στην Τρίπολη. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει και από τα όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης  Ο Έλληνας τεχνικός αφού... ξεμπέρδεψε γρήγορα με τη συνέντευξη Τύπου κλείστηκε στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές που τον περίμεναν και τους μίλησε για κάμποσα λεπτά. 

"Σήμερα (σ.σ. χθες) γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε τόσο καιρό. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν είχαμε τίποτα από τα στοιχεία που εμφανίζαμε στη αρχή της περιόδου. Ήμασταν κάκιστοι" τόνισε αρχικά εκφράζοντας τα παράπονά του για την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο, το πιο σημαντικό ήταν αυτό που σημείωσε σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του: "Να ξέρετε ότι με ή χωρίς εμένα μπορείτε να πάρετε τον τίτλο. Να προσπαθήσετε να δείχνετε τον καλύτερα εαυτό σας από 'δω και πέρα".

Ο Αναστασιάδης, προφανώς, περιμένει να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη άμεσα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο που έχει δημιουργηθεί. Άλλωστε, ειδικά στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι αποκλειστικά εκείνος που θα καθορίσει το μέλλον της συνεργασίας του 61χρονου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ. 

πηγή: olapaok.gr

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa