Αναστόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει και σήμερα και αύριο»

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, η Κέρκυρα έκανε την ανατροπή αλλά με σόου του Μιλιάζες οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στην Κρήτη κόντρα στην ομάδα του Ιονίου με 3-2.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας τους και τη νίκη με ανατροπή εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα, πως η ομάδα έχει σήμερα και θα έχει και αύριο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε ένα γνώριμο περιβάλλον και είναι σημαντικό για εμένα. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα σταθώ στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ έτσι έπρεπε να είναι, να βγάζει πάθος και ενέργεια. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε. Η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες και αν ήμασταν προσεκτικοί, ίσως το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά θα σταθώ στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου, αυτός είναι ο ΟΦΗ και αυτήν την εικόνα θα βγάζουμε όσοι και αν είμαστε», ειπε αρχικά ο Αναστόπουλος.
Για τα προβλήματα της ομάδας: «Υπάρχουν προβλήματα γενικής μορφής, παίκτες απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι, τα αφήσαμε έξω από το γήπεδο και τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ο ΟΦΗ έχει και σήμερα και αύριο. Είναι τέτοιος σύλλογος, ο οποίος παρά τα προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια, παραμένει όρθιος. Η δουλειά όλων μας είναι να τον κρατήσουμε όρθιο. Επειδή ξέρετε ότι πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, το λέω για εκείνους που δεν το γνωρίζουν. Ο ΟΦΗ είναι μέρος της προπονητικής μου καριέρας οπότε είναι δύσκολο να αφήσω στο παρελθόν να αφήσω υπονοούμενα για τον σύλλογο. Τα λέω αυτά για εκείνους που δεν με γνωρίζουν και όχι για εκείνους που με γνωρίζουν».
Για τον κόσμο και για άλλες προτάσεις που είχε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, ο ΟΦΗ έχει αύριο και θα το δείξουμε. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για τα λεφτά. Μου οφείλονται, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα και ποτέ δεν έκανα προσφυγή. Δεν είμαι τύπος που βγάζει στην δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας. Είχα προτάσεις αλλά επειδή είμαι δεμένος συναισθηματικά με την ομάδα αλλά επειδή έχουμε περάσει πολλά με την ομάδα, δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε. Για να κάνουμε μεταγραφές, υπάρχει μια διαδικασία».
Για το παιχνίδι: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους μας διότι η προσπάθεια είναι ομαδική, όχι μόνο δική μου. Πριν το ματς, τους είπα να γυρίσουν τον διακόπτη και να ξεχάσουμε τα προβλήματα. Ευχαριστώ αυτούς που με χειροκρότησαν αλλά και εκείνους που δεν με χειροκρότησαν. Τους αγαπώ όλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή 3.000 κόσμου. Είμαι φύσει αισιόδοξος και δεν έχουμε άλλη επιλογή. Διακόπτης δεξιός και αριστερός, έκλεισαν».

Σχετικά άρθρα