Προτάθηκαν Λάρσον και Νικόλιτσα

Ένας Σουηδός και ένας Ρουμάνος επιθετικός με θητεία στην Ισπανία και την Γαλλία αντίστοιχα προτάθηκαν στην ΑΕΚ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport».
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
 
«Μεταξύ των δεκάδων μεσοεπιθετικών που προτάθηκαν εσχάτως στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και την ΑΕΚ είναι και δυο αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις ακραίων φορ που κινούνται κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Ο ένας είναι ο Σουηδός Ντάνιελ Λάρσον της Γρανάδα και ο άλλος είναι ο Ρουμάνος Μπάνελ Νικόλιτσα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.
Ο Σουηδός κλείνει τα 28 στις 25 του μήνα και ανήκει στη Γρανάδα στην οποία υπέγραψε το καλοκαίρι με 525.000 ευρώ τον χρόνο. Δεν έχει πάρει συμμετοχές, και ο ισπανικός σύλλογος για να γλιτώσει τα χρήματα τον αφήνει ελεύθερο. Σημειώστε ότι μεταξύ 2012-14 έκανε γεμάτες χρονιές στη Βαγιαδολίδ όπου πήγε από τη Μάλμε. Έχει παίξει σ’ όλες τις μικρές σουηδικές εθνικές ομάδες, ενώ μετράει και 6 παρουσίες στην ανδρών. Πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός, καλύπτει τόσο τη δεξιά πτέρυγα, όσο και άλλες θέσεις της επίθεσης. Ο Μιλοβάνοβιτς τον «τσέκαρε», είδε και dvd, αλλά απόφαση δεν έχει ληφθεί…
Πριν από ένα μήνα προτάθηκε στην ΑΕΚ και ο Μπάνελ Νικόλιτσα που έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα τα 30 και από τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί ελεύθερος. Ρουμάνος διεθνής δεξιός μεσοεπιθετικός (με 37 παρουσίες στην Εθνική) και 3 διαδοχικές σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα των Σεντ Ετιέν και Ναντ. Το όνομα του το έφτιαξε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας στη Στεάουα. Και γι’ αυτόν συνέλεξε πληροφορίες ο Μιλοβάνοβιτς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει εξέλιξης…»

Σχετικά άρθρα