Χωρίζει ο Μπογδάνος 6 μήνες μετά το γάμο;

12 Ιανουαρίου 2015

Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και στην περίπτωση αυτή η ταινία φαίνεται να ήταν μικρού μήκους. Ο κ. Μπογδάνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του πριν από μόλις έξι μήνες ύστερα από την πρωτόυτυπη πρόταση γάμου που της έκανε μέσω αναγγελίας σε εφημερίδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέτη τους περνάει κρίση και παρόλο που ακόμη μοιράζονται την ίδια στέγη, φαίνεται πως η κοινή τους πορεία σύντομο θα διακοπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η καθημερινίτητα των δημοσιογράφων είναι αυτή που τους οδήγησε σε συγκρούσεις.

Εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Διαβάστε επίσης 

O θρησκευτικός γάμος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

 

Την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το ζευγάρι, που το καλοκαίρι έχει κάνει πολιτικό γάμο παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής,  στον Αγιο Ανδρέα στην πλατεία Αμερικής παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Ο δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στη θρησκευτική τελετή τα αγαπημένα του μαύρα «all star» παπούτσια, ενώ η επίσης δημοσιογράφος σύζυγός του έλαμπε μέσα στο μίντι νυφικό της με τη μαύρη κορδέλα στη μέση, η οποία έδενε άψογα με τα μαύρα φλατ γοβάκια που φορούσε.

Βίντεο: Makeleio.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ