Αποβολή του ΟΦΗ ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ κατά τη Super League.
Σύμφωνα με το gentikoule.gr, η απόφαση θα εκδοθεί λίγο μετά τις 15:00 και στη διάρκεια της διαδικασία ο νομικός του εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού έκανε σφοδρή επίθεση στον ΟΦΗ και τόνισε οτι: “Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποβληθεί ο ΟΦΗ από την Σούπερ Λιγκ”.
Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Περιφερειαρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, νομικός εκπρόσωπος της Super league και του Παναθηναϊκού, των ποδοσφαιριστών Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα.
Επίσης ο Δημήτρης Αποστολάκης που εκπροσωπεί την “Royal Group Holdings”. Δήλωσε μάλιστα οτι το ενδιαφέρον από το Κατάρ είναι υπαρκτό και υπάρχει εγγυητική ύψους 2,5 εκ. ευρώ απλά χρειάζεται να πάρει παράταση η διαδικασία σήμερα για να “τρέξουν ” οι εξελίξεις.
Από πλευράς ΟΦΗ, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης και από την διοίκηση οι κ.κ Μαχλάς, Φασομυτάκης και Βλαχάκης. Παρών και ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ, ο νομικός Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Σχετικά άρθρα