Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε το βίντεο

12 Ιανουαρίου 2015

Τα πρώτα συμπεράσματα από το πρώτο τηλεοπτικό του σποτ

Στον αέρα από την Κυριακή τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ των δύο μεγάλων κομμάτων: του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οι διαφορές τους εμφανείς με τη ΝΔ να στηρίζεται στο πρόσωπο του Αντ. Σαμαρά σε αντίθεση μ’ αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γενική απεύθυνση.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ομολογουμένως εξέπληξε με τη λογική που ακολούθησε η επικοινωνιακή του ομάδα. Αισιοδοξία, ήρεμοι τόνοι, διακριτική μουσική υπόκρουση, καθησυχαστικό σπικάζ. Απευθύνεται, όπως γίνεται φανερό από το πρώτο δευτερόλεπτο, στο λεγόμενο μεσαίο χώρο, τους αναποφάσιστους που ταλαντεύονται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και, πιθανόν, να καταλήξουν στο Ποτάμι. Τη λεγόμενη «κινούμενη άμμο» των ψηφοφόρων.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει από την πεπατημένη των κομμάτων της Αριστεράς. Επιχειρεί να επικοινωνήσει με πλατιά ακροατήρια με στόχο την αυτοδυναμία η οποία πιθανόν να είναι οριακή και χρειάζεται το ένα – δύο τοις εκατό που θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την πλειοψηφία στη Βουλή. Άλλωστε ο ίδιος ο πρόεδρος τους, ο Αλ. Τσίπρας, δήλωνε στη Real News, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «κυβέρνηση όλων των ελλήνων και όχι μιας παράταξης».

www.enimerosi24.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ