Προέχει ο στόπερ

Ο Βίτορ Περέιρα έδωσε το στίγμα του για τα μεταγραφικά αμέσως μετά το ματς στην Ξάνθη, όταν απάντησε ότι είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχει και δεν βιάζεται για τις μεταγραφές του χειμώνα.
 
Από το πρωινό ρεπορτάζ μας σας προϊδεάσαμε ότι ο Ολυμπιακός καίγεται για την απόκτηση ενός στόπερ, καθώς εκεί έχει κριθεί ότι χρειάζεται ενίσχυση λόγω της έλλειψης πολλών παικτών μετά την αποχώρηση του Αμπιντάλ. 
 
Κι αυτό συμφώνησε ο νέος προπονητής στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Πιερ Ισά. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού εξετάζοντας λύσεις από το εξωτερικό και με την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου να είναι επίσης υπό σκέψη. 
 
Από κει και πέρα θα φανεί εάν οι ερυθρόλευκοι πάνε για μεταγραφές σε κέντρο και επίθεση, θέσεις για τις οποίες θα προχωρήσουν μόνον εάν υπάρξει κάποια σπέσιαλ περίπτωση στην έρευνα που γίνεται. 
 
Νωρίτερα υπήρξαν νέα δημκοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μπλάνκο της Γουέστ Μπρομ και τον Έντερσον της Λάτσιο, . 
 
Μεγάλη ικανοποίηση και τιμή στο σύλλογο υπήρξε για την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στο γκαλά για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς.

Σχετικά άρθρα