Σοκ: Τα θύματα του Norman Atlantic δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες

13 Ιανουαρίου 2015

Kάποια από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς του Norman Atlantic, ίσως δέχθηκαν επίθεση από καρχαρίες, όταν έπεσαν στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Αυτό υποστηρίζει ο ιταλικός τύπος, με αναφορά στις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εννέα νεκροψίες οποίες πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι.

Το παρών στις νεκροψίες θα δώσει και ένας ειδικός βιολόγος, καθώς οι ερευνητές τόνισαν ότι τουλάχιστον ένα από τα εννέα θύματα που περισυλλέγησαν, παρουσίασαν πληγές που παραπέμπουν σε δαγκώματα από καρχαρία.

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες έχασαν όντως τη ζωή τους από επιθέσεις καρχαριών και άλλων ψαριών, ή αν έγινε αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Όσον αφορά στην ανάλυση του περιεχομένου των δυο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman.

Τα θύματα του πλοίου Norman Atlantic τα οποία εντοπίσθηκαν έως τώρα μπορεί, όταν έπεσαν στην θάλασσα, να δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες. Αυτό υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, με αναφορά στις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εννέα νεκροψίες οι οποίες πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι.

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες έχασαν όντως τη ζωή τους από επιθέσεις καρχαριών και άλλων ψαριών, ή αν έγινε αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Σε ό,τι αφορά στην ανάλυση του περιεχομένου των δύο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την Ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman Atlantic.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...