Με…αέρα ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στο Ρέντη για τους ερυθρόλευκους μετά τη νίκη επί της Ξάνθης και το προβάδισμα στη βαθμολογία, με την προετοιμασία να στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. 
 
Η προπόνηση έγινε σε δύσκολες συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή, αλλά και σε πολύ καλό κλίμα μετά τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα. 
 
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν ειδικό πρόγραμμα, με ενεργητική αποθεραπεία και δουλειά επάνω στην τακτική, σε πιο ήπιους ρυθμούς από τους συμπαίκτες τους.
 
Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν πιο εντατικά, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια τα δύο γκρουπ ενώθηκαν και έκαναν μονομαχίες (δίτερμα) σε μικρό χώρο. Στο τέλος έμειναν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη και συνέχισαν ξανά με ασκήσεις επάνω στα τελειώματα.
 
Στα ιατρικά, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς συνέχισε την αποκατάστασή του με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ θεραπεία και αποκατάσταση συνέχισαν και οι Μποτία και Φουστέρ. Αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τη δουλειά τους με πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σχετικά άρθρα