Αναγνώστρια περιγράφει τον απίστευτο οργασμό της: "Ένιωσα το σώμα μου να ..."

13 Ιανουαρίου 2015
Κατερίνα, 34 ετών ρωτά

Αναγνώστριά μας ρωτά: 

Είμαι 34 χρονών και είμαι με το αγόρι μου περίπου ένα χρόνο. Έχω γνωρίσει πιο πριν έξι συντρόφους. Από τότε που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας έχει αλλάξει πάρα πολύ η σεξουαλική μου ζωή Από εκεί που είχα έναν και μόνο οργασμό και πολύ σπάνια δεύτερο τώρα έχω απανωτούς οργασμούς ταυτοχρόνους από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος της συνουσίας. Νιώθω μάλιστα μετά από ένα σημείο να ηλεκτρίζεται όλο το σώμα μου και να παραλύει. Επίσης πολλές φορές χάνομαι την ώρα της επαφής ενώ μετά το τέλος δεν έχω αίσθηση και δεν θυμάμαι πράγματα έχοντας χάσει κάποια κομμάτια από το χρόνο. Θέλω να ρωτήσω πως είναι δυνατόν στα 34 μου χρόνια να νιώσω αυτή την εμπειρία πως γίνεται αυτό καθώς και εάν το θέμα ήταν δικό μου ή των συντρόφων μου.

Σας ευχαριστώ πολύ Κατερίνα

Αγαπητή Κατερίνα. Στο ερώτημά σας απαντά η Η Εύη Κυράνα είναι ψυχολόγος υγείας-σεξολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνη του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων.

Η εμπειρία του οργασμού είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στη παρούσα περίοδο. Σε γενικές γραμμές, η εμπειρία του οργασμού επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, ανέμσα στους οποίους είναι το πόσο χαλαρή νιώθετε κατά την επαφή και κυρίως πόσο εστιάζετε την προσοχή σας στις αισθήσεις σας και τη παρούσα στιγμή. Επίσης επηρεάζεται από τη σχέση σας, την έλξη που νιώθετε, τις πρακτικές που ακολουθείτε στο σεξ, αλλά και την εμπερία και την εξικείωση με το σώμα σας. Οι πρακτικές που συνήθως ενθαρρύνουν την εμπειρία του οργασμού, είναι αυτές που περιλαμβάνουν την τριβή της κλειτορίδας, είτε όταν το πέος είναι μέσα στον κόλπο, είτε όταν το πέος δεν ειναι μέσα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...