«Τιμή μου να μείνω στη Βαλένθια»

Η Βαλένθια βρήκε έναν τεχνικό για να… στηριχτεί με βάση την πορεία της μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν και έτσι φρόντισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο! Ο Πορτογάλος τεχνικός, που θα είναι στις «νυχτερίδες» μέχρι το 2018, με βάση το νέο συμβόλαιο, ανέφερε πως είναι τιμή του να μείνει στην Βαλένθια, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες της συμφωνίας… Να αναφέρουμε πως εκτός από την επέκταση του συμβολαίου του τεχνικού της, η Βαλένθια προχώρησε και στην αναπροσαρμογή των οικονομικών του Πορτογάλου προπονητή.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος. Πάνω από όλα όμως είμαι ευγνώμων που είμαι προπονητής της Βαλένθια και είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα», ανέφερε αρχικά ο Νούνο Εσπίριτο!
Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι μεγάλο ρόλο για την συμφωνία έπαιξε το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας του μίλησαν για το πρότζεκτ για την ανάπτυξη του ρόστερ που έχουν, το οποίο τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
«Ο πρόεδρος θέλει. Ο ιδιοκτήτης θέλει. Και εγώ θέλω», τόνισε και πρόσθεσε για τις συζητήσεις που είχε με τους διοικούντες: «Ήταν μια απλή, συνηθισμένη κουβέντα. Για εμένα είναι μια μεγάλη τιμή, ευχαρίστηση, είμαι αιώνια ευγνώμων στη Βαλένθια», ανέφερε ακόμα…»!

Σύμφωνα με την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «νυχτερίδες» αποφάσισαν να επεκτείνουν κατά τρία χρόνια τη συνεργασία τους μαζί του.

Σχετικά άρθρα