19χρονη εστεμμένη πέθανε από λιποαναρρόφηση: Γυναίκες προσοχή!

13 Ιανουαρίου 2015

Ο τίτλος ομορφιάς που κέρδισε στα καλλιστεία της στοίχισε τελικά τη ζωή. Η 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής, Catherin Cando από το Εκουαδόρ, άφησε την τελευταία της πνοή μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία είχε υποβληθεί σε ιδιωτική κλινική της χώρας.


Η Cando στέφθηκε «Βασίλισσα του Duran» της γενέτειρας της  τον Οκτώβριο του 2013 και μαζί με τον τίτλο ομορφιάς κέρδισε  ένα αυτοκίνητο, ένα tablet και μια επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό.

Αν και οι κριτές την προέτρεψαν να χάσει βάρος, η ίδια δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι θα γυμνάζεται περισσότερο και ότι δεν χρειάζεται πλαστική επέμβαση.


«Πριν από τη χειρουργική επέμβαση έλαβε πολλά τηλεφωνήματα από τον πλαστικό χειρουργό οποίος την πίεζε να υποβλήθει σε επέμβαση. Του έλεγε συνέχεια όχι. Σκεφτόταν να χαρίσει τη δωρεάν θεραπεία σε κάποιον άλλον, αλλά ύστερα από πολλές πιέσεις του γιατρού, συμφώνησε τελικά να το κάνει» σημείωσε ο 24χρονος αδερφός της Daniel Zavala.

Ο δικηγόρος Carlos Reyes Izquierdo ανέφερε πως τον ενημέρωσαν ότι πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα. «Το προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 10 Ιανουαρίου είπε στην οικογένειά της ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Εχω ζητήσει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της».

Οι γιατροί έχουν συλληφθεί για να μην εγκαταλείψουν τη χώρα.Πηγή: 19χρονη καλλονή νεκρή από λιποαναρρόφηση: Κέρδισε τη θεραπεία ως βραβείο σε καλλιστεία [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/186679/19hroni-kalloni-nekri-apo-lipoanarrofisi-kerdise-ti-therapeia-os-vraveio-se-kallisteia#ixzz3Oj0BaICX


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy