Τα εισιτήρια του Άρης – Ρέθυμνο

Ο Άρης υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (17/11, 17:00) το Ρέθυμνο για την 13η αγωνιστική της Basket League και η διοίκηση των «κίτρινων» ανακοίνωσε ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων και ταυτόχρονα υπενθύμισε ότι συνεχίζεται η εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η ανακοίνωση:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με το Ρέθυμνο, το Σάββατο 17/1, 5μ.μ. στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από σήμερα Τρίτη (13/1) έως την Παρασκευή (16/1), τις ώρες 9π.μ. – 5μ.μ. και το Σάββατο από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Υπενθυμίζεται ότι η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνεχίζει την προσπάθεια για να ενισχύσει τα άπορα παιδιά, συμμετέχοντας στην πανελλήνια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο κόσμος μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μέχρι τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, σήμερα Τρίτη (13/1) μέχρι τις 8μ.μ. στο ARIS LEGEND STORE και από αύριο Τετάρτη (14/1) ως την Παρασκευή (16/1)από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ. στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ((Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ) και από τις 2μ.μ. μέχρι τις 6μ.μ. (Τετάρτη) και 8μ.μ. (Πέμπτη, Παρασκευή) στο ARIS LEGEND STORE».

Σχετικά άρθρα