Δύσκολη έξοδος για ΠΑΟΚ

Με την πλειοψηφία των παιχνιδιών να διεξάγονται σήμερα ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερλιγκ. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ταξίδι του ΠΑΟΚ στη Λέσβο για το ματς με την Καλλονή.
Ωστόσο εξίσου σημαντικά ματς έχουμε και για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Στις 15:00 ο Εργοτέλης φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ένα παιχνίδι που τελικά επαφύεται στις ορέξεις των… ανέμων, που χτες ξήλωσαν ένα μέρος του στεγάστρου του Παγκρητίου.
Την ίδια ώρα ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Και οι δύο θέλουν τη νίκη, με τους πράσινους όμως να έχουν 42 ημέρες να δουν το χρώμα της. Οι νησιώτες από την πλευρά τους είναι εκείνοι που κατάφεραν να στερήσουν από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Στις 17:15 αρχίζουν τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις. Η Ξάνθη με νίκη προσπερνάει τη Βέροια που προηγείται ένα βαθμό στην 6η θέση, ο Αστέρας υποδέχεται τον επικίνδυνο ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός ευελπιστεί κόντρα στον οΦΗ να παραμείνει στην 5η θέση και τέλος ο Παναθηναϊκός προσβλέπει σε ένα εύκολο απόγευμα στη Λεωφόρο με αντίπαλο του Λεβαδειακό.
Το… μενού της Τετάρτης ολοκληρώνεται στη Λέσβο με το ματς της Καλλονής και του ΠΑΟΚ. Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν, αν θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.
Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής
Τετάρτη 14/1
15:00 Εργοτέλης – Πανιώνιος 15:00 Πανθρακικός – Κέρκυρα17:15 Skoda Ξάνθη – Βέροια 17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 17:15 Παναιτωλικός – ΟΦΗ 19:30 Καλλονή – ΠΑΟΚ
Πέμπτη 15/1
19:30 Πλατανιάς – Ατρόμητος
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός (ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ)

Σχετικά άρθρα