Ιτάνζ: «Περισσότερη διάθεση με 10 παίκτες»

Ο Σαρλ Ιτάνζ μίλησε στην κάμερα της Νόβα για την μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ και την απόκρουση πέναλτι που χάρισε στον δικέφαλο τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν έχει ξαναπιάσει δύο πέναλτι: “Έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα κατάφερε και πήρε μία μεγάλη νίκη. Το αν έπιασα το πέναλτι περνάει σε δεύτερη μοίρα”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντέξει στις πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος:”Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εμείς αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι πρέπει να παίρνουμε όσους περισσότερους πόντους σε κάθε παιχνίδι”.
Για το σκηνικό με την αποχώρηση της ομάδας και τι άλλαξε στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος: “Δεν ξέρω τι έγινε με τον Κάτσε. Πρέπει να δω το βίντεο για να πως τι ακριβώς συνέβη. Τώρα για την αλλαγή της εικόνας μας. Καμιά φορά όταν μένεις με 10 παίκτες βγάζεις περισσότερη επιθυμία και θέλεις να πετύχεις παραπάνω πράγματα. Έτσι και εμείς, δείξαμε ότι ότι θέλουμε τη νίκη, την διεκδικήσαμε και την πήραμε”.
Για το τι συμβαίνει και δεν αγωνίζεται ως βασικός στον ΠΑΟΚ: “Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και όλοι ξέρετε τι παίκτης είμαι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ κοιτάω το τώρα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.
Για την φάση του πέναλτι που αποκρούει: “Δεν θέλω να αποκαλύψο τα μυστικά μου. Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης. Φαντάστηκα ότι θα είδαν το βίντεο με την απόκρουσή μου στον αγώνα με τον Αστέρα, οπότε έκανα κάτι άλλο σήμερα”.
Για τα καλά ελληνικά που μιλάει: “Πρέπει να ξέρουμε ελληνικά. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να γλιτώσουμε λάθη μέσα στο παιχνίδι. Κι εγώ και ο Ρατς και ο Μιγκέλ Βίτορ ξέρουμε ελληνικά, για να μπορούμε να συννενοούμαστε”.

Σχετικά άρθρα