Κατσικάρης: «Αστέρι ο Αντετοκούμπο»

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μπακς με τους Νικς.
Ο Έλληνας τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τον Γιάννη Αντετοκούμπο, την Ρεάλ Μαδρίτης, για τον πάγκο της οποίας είχε ακουστεί το όνομα του αλλά και συνολικά το πρωτάθλημα της Ισπανίας.
Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας για τον Αντετοκούμπο τόνισε πως κάθε μέρα βελτιώνεται και εκπλήσσει όλον τον κόσμο, ακόμα και τους ίδιους του προπονητές του.
«Είναι παίκτης μοναδικός, νομίζω με το ιστορικό του, με τα τρία χρόνια εμπειρίας στο ομαδικό μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και τους ίδιους τους προπονητές του. Κάθε μέρα βελτιώνεται και γίνεται ένα αστέρι», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον Αντετοκούμπο. 
Για την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η προσαρμογή των νέων παικτών τους έχει κοστίσει λίγο, αλλά η βάση εδώ είναι οι Ισπανοί παίκτες, που είναι και ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Με τον καιρό θα βελτιωθούν και η προσαρμογή των νέων είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν, είναι απαιτητική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να φτάσει στους τελικούς και να κερδίσει κάθε τίτλο».
Για το πρωτάθλημα Ισπανίας: «Ζω στο Μπιλμπάο και βλέπω όλες τις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ομάδες όπως η Γκραν Κανάρια, η Μπιλμπάο, οι δυο μεγάλοι, η Ουνικάχα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθεί αυτή τη Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον. Όλα είναι ανοιχτά κάτι που ισχύει και για το Κύπελλο».

Σχετικά άρθρα