Έκτακτο: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για Έλληνα διατητή !

15 Ιανουαρίου 2015
Νέα δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο, από την άρση του απορρήτου στο τηλέφωνό του. Δεδομένα που δίνουν άλλη τροπή και ίσως γίνουν προάγγελος ραγδαίων εξελίξεων στις υποθέσεις διαφθοράς που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα live sport, έως ότου ο αρχιδιαιτητής μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ήρθε σε επικοινωνία τρεις φορές με μεγάλο παράγοντα ο οποίος δεν βρίσκεται στην ΕΠΟ και το όνομά του εμπλέκεται στις πρόσφατες τηλεφωνικές συνομιλίες, οι οποίες και συνδέονται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τι ειπώθηκε δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο το γεγονός από μόνο του είναι ένα σημαντικό ζήτημα και δημιουργεί ερωτήματα γιατί ο Ζωγράφος επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι με κάποιον από την ομοσπονδία. 
 
Υπενθυμίζεται ότι για την εγκληματική οργάνωση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε 16 πρόσωπα, τα οποία από σήμερα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα αρχίζει να καλεί για καταθέσεις κι αν το κρίνει σκόπιμο να τους προφυλακίσει.provocateur
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...