Έρχεται !!! Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ !

15 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφτασε με παλικαρίσιο τρόπο στο ζητούμενο από τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή, ωστόσο αυτό ουδόλως παραμερίζει τα παράπονα που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας από τη διαιτησία του Μήτσιου. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, συζητούσαν με αγανάκτηση για την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτησία κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Μυτιλήνη και θέση της διοίκησης είναι πως δεν θα πρέπει να… σιγήσουν. 

Ο Ιβάν Σαββίδης πληροφορήθηκε με ικανοποίηση την αντίδραση της ομάδας και τη νίκη επί της Καλλονής, αλλά και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τη διαιτησία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και η άφιξή του σηματοδοτεί εξελίξεις, τόσο για το θέμα της αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία (αναμένεται αντίδραση), όσο και για τα υπόλοιπα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας, όπως τα μεταγραφικά. Άλλωστε φτάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου κι ακόμη δεν έχει καλυφθεί το κενό στο κέντρο άμυνας, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ενίσχυση και σε άλλη θέση. Με την άφιξη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, όλα τα πράγματα θα δρομολογηθούν και οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. sport-fm

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...